Före och efter: Du kommer inte att tro vad värd "hemstaden" gjorde i det här gamla huset

  • Jan 05, 2020

När Erin och Ben först visade detta hus till Mia Walker i avsnitt 9, kallas "Small Town Life for a Growing Family", hon var inte imponerad. "För mycket som händer," sade sjuksköterskan, som flyttade tillbaka till Laurel, Mississippi med sin dotter, Taylor, en förväntad mamma, och hennes unga son, Bryce, från Chicago. "För upptagen, för fullvuxen, den röda dörren säger" Stopp! "

Men Ben och Erin hade en vision för den 2800 kvadratmeter stora 3-sovrums, 3-badrums-ranch på 1960-talet, som de kallade "The Tant House", efter Tant-familjen, som bodde där i decennier. Och efter att ha hört deras planer (och sett Erins målningar) hoppade Mia ombord och köpte hemmet för 53 500 $ och överlämnar resten av hennes all-in-budget ($ 125 000) till Napiers för deras renovering planen.

"Det är ett riktigt stort privilegium att hitta ett hus för någon som lämnade och kom tillbaka," sade Erin. Men med det privilegiet kommer viss press - särskilt med en egendom som behöver så mycket TLC. "Detta är ett av de hus som människor antingen har glömt bort, eller de vill glömma bort," sade Ben.

Och det är delvis på grund av den bevuxna vegetationen och smidesjärnstaketet framför, som nästan helt gömde huset. Så, Ben och hans kompisar rensade det bort först - det gjorde så stor skillnad att Erin skämtade att hon "såg huset för första gången idag."

Nu, med överväxten helt borta, har staden Laurel en klar utsikt över ranch - och det är en ganska bra en på det. De Hemstad teamet målade tegelgrått, bytte i en modern glasdörr och tillförde värme med lite cypressträ. Ny landskapsarkitektur tillförde välbehövlig trottoarkant.

Med oavslutade golv och en tung massiv dörr var det befintliga vardagsrummet kallt och trångt. Det tog tre försök att slipa golven för att återställa det färgade virket till sin tidigare härlighet.

Nya tak, färsk färg, uppdaterade gardiner och persienner och en glasdörr upplyste utrymmet, liksom strategisk styling. "Mias stil lutar traditionellt", säger Erin, "men hon gillar också saker som är enkla och strömlinjeformade."

Designpro var noga med att kombinera Mias traditionella tendenser med några beröringar från mitten av århundradet som hedrade husets ursprungliga era. Och eftersom Erin alltid försöker integrera husägarnas personliga möblerför konstverk bad hon Mias son, Bryce, att skapa några anpassade bitar som hon mattade och inramade.

Medan den inbyggda bokhyllan på vardagsrumssidan var en fin designfunktion, var det en solid vägg på matsidan - vilket bidrog till en klaustrofobisk känsla.

För att skapa en mer sammanhängande övergång mellan bostad och matsal öppnade Erin väggen och tog av ryggen från de inbyggda bokhyllorna, så att mer ljus flödade fram och tillbaka. Napierna lägger också höjd till gångbanan för att rymma Mias mycket höga familjemedlemmar, vars specs chockade till och med 6-fot-6 Ben.

Kanske den mest speciella delen om rummet är uttalande väggen och buffébordet. När Erin inte kunde hitta en design som hon gillade, handmålade hon detta blommönster och hade anpassade tapeter skapade just för Walkers. Längs bakväggen sitter ett vackert anpassat buffébord, som Ben byggde med vit ek. Vill du ha en precis som det? De finns att köpa i Napiers butik, Laurel Mercantile.

Huvuddelen av renoveringarna hände här, i köket. Även om det var fantastiskt stort (en sällsynthet för gamla hem), fastnade köket på 60-talet med mörkt träpanel och metallskåp.

Med det tunga panelerna borta (med undantag för en liten del, som Ben återplacerade till en ö), är köket nu ljust och vackert. Nya trägolv, skåp, backsplats för tunnelbana, och konkreta bänkskivor fångar Mias traditionella möten-strömlinjeformade stil.

Annat än ett familjevänligt hus med utrymme för underhållande, var Mias huvudsakliga begäran om en privat oas, där hon kunde stjäla bort från barnen och jobba och koppla av.

Erin och Ben gav henne just det i sovrummet, genom att återplacera rummet strax utanför hennes sovrum i ett avkopplande omklädningsrum.

"De fångade allt jag någonsin skulle vilja ha i ett hus - flödet, färgerna, utrymmet; allt bara samlas och får det att känna sig som ett hem, ”sa Mia.

Undrar du om sovrummen och badrummen som lämnades ur avslöjandet? Erin rensade upp den frågan i ett nyligen Instagram-inlägg. För att se resten av huset - och designprocessen - anpassa till Hemstad säsongs final!